Na de praktische organisatie van 3 tentoonstellingen (van echtgenoot-fotograaf) verdiepte Marleen zich bij verschillende professionele "encadreurs" in alle authentieke technieken.


Na enkele jaren enkel voor een beperkte kennissenkring gewerkt te hebben, werd Atelier Marleen opgericht omdat de interesse voor de fine art technieken velen aanspreekt en er duidelijk nood is aan het opwaarderen van werken zowel voor musea, galerijen, bedrijven, verzamelaars, kunstenaars en particulieren.

Atelier Marleen geeft meerwaarde en conservatie aan kunstwerken, waardevolle herinneringen en voorwerpen (foto, aquarel, ets, grafiek, schilderij ...). Dit kan voor elke budget.Alle inlijstingen gebeuren op ambachtelijke wijze en er wordt steeds gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor alle waardevolle werken wordt zuurvrij ingelijst volgens de gangbare normen.


Het inlijsten kan onder gewone passe partout maar ook alle manuele authentieke en artistieke technieken zijn mogelijk.

Verder kan je bij Atelier Marleen terecht voor lijsten op maat, voor handbewerkte lijsten, voor alle soorten glas (anti reflex glas, museumglas, acryl),  voor lamineren en presenteren op diverse ondergronden, voor het opspannen van canvas en voor diverse ophangsystemen.

Ook verkopen wij ingelijste foto-kunstwerken.


Het atelier is open woensdag, vrijdag en zaterdag - en op afspraak omdat we graag rustig de tijd nemen om de inlijsting samen te kiezen en persoonlijk en professioneel deze keuze te begeleiden.


Voor ieder werk wordt in overleg een optimale oplossing gezocht en wordt vooraf een prijsindicatie opgegeven.